2014, Master of Strategic Design,
Politecnico di Milano, Milan, Italy
2009, Bachelor of Industrial Design, Faculty of Architecture
Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand
Research
2020, การใช้ประโยชน์งานวิจัยอัตลักษณ์อาหารท้องถิ่นภูเก็ตเพื่อสนับสนุนการเป็นเมืองสร้างสรรค์ด้านวิทยาการอาหารภูเก็ต / ผู้ร่วมวิจัย (Utilization of the study on identity of Phuket local food to support Phuket as being city of gastronomy / Research coordinator)
2018-2019, การพัฒนายกระดับผลิตภัณฑ์ขนมท้องถิ่นภูเก็ตเพื่อสนับสนุนการท่องเที่ยว / ผู้ร่วมวิจัย (Tourism promotion through Phuket's local food product level-up development / Research coordinator)
2017, ระบบอาหารยั่งยืนเพื่อสุขภาวะ / ผู้ร่วมวิจัย (Sustainable food system for well-being: Social innovation lab / Research coordinator)
2016-2017, การพัฒนาอัตลักษณ์และเอกลักษณ์ของอาหารท้องถิ่นสู่การเป็นเมืองสร้างสรรค์ด้านอาหารของจังหวัดภูเก็ต / ผู้ร่วมวิจัย (Study of Identity and Uniqueness of Phuket Local Food / Research coordinator)
Proceedings and other publications
2018, "Tourism experience through food design: Case of the city of Phuket", Proceedings of the 1st International Conference on Food Design and Food Studies (EFOOD 2017): Experiencing Food, Designing Dialogues, pp.77-80
2016, "ข้อเสนอแนะในการพัฒนาการเชื่อมต่อระหว่างการเดินทางโดยจักรยานกับระบบขนส่งสาธารณะ เพื่อส่งเสริมให้คนกรุงเทพฯหันมาใช้จักรยานเพื่อการคมนาคมในชีวิตประจำวันเพิ่มมากขึ้น (Development of infrastructure for bicycle users in Bangkok's public transportation system)", Proceedings of the 4th Thailand Bike and Walk Forum: Different ways, same destination, pp.113-118